ECVET Beceri Platformu Projesi" Odak Grup Toplantısını Gerçekleştirdik

İstanbul Sanayi Odası olarak yürüttüğümüz 2019-1-TR01-KA202-077191 sözleşme numaralı “ECVET Beceri Platformu” (ECVET Skills Platform) Projesi, Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Alanında Stratejik Ortaklıklar kapsamında Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı vasıtasıyla Avrupa Komisyonu tarafından desteklenmektedir.

Projemiz kapsamında "Makine Operatörü Meslek Profili Beceri ve Öğrenme Kazanımlarının Değerlendirilmesi Odak Grup Toplantısı" 12 Ocak 2021 Salı günü 10:30 – 12:30 saatleri arasında gerçekleştirilmiştir.

Odak Grup Toplantısı'nda öncelikle ECVET Beceri Platformu Proje tanıtımı yapıldı ve CNC Makine Operatörü Meslek Profili gösterildi sonrasında proje kapsamında oluşturulan Beceri Haritası ve Öğrenme Kazanımları anlatıldı. Katılımcılardan toplantıya ait online değerlendirme anketi uygulaması istenmiştir. Katılımcıların olumlu geri bildirimleri ile toplantı başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.