21-24 Kasım 2018: 17.MÜSİAD Uluslararası Fuarı (MÜSİAD EXPO), CNR Expo Fuar Merkezi

MÜSİAD, 1990 yılından bu yana ülkemizin kalkınmasına yönelik birçok faaliyetler gerçekleştirmektedir. Bu doğrultuda, 1993 yılında başladığı ve iki yılda bir düzenlediği MÜSİAD Fuarını 16 kez, 1996 yılında başladığı ve her yıl düzenlediği IBF-Uluslararası İş Forumu’nu ise 20 kez organize etmiştir. Gerçekleştirilen bu kapsamlı faaliyetler neticesinde, Türk işadamlarının yurtdışına açılmasını teşvik ederek, ihracatımızın artırılması, ihraç ürünlerimizin çeşitlendirilmesi gibi alanlarda kendilerini geliştirmelerine imkân sağlamıştır.

Bu çalışmaların bir devamı olarak, 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında 17.MÜSİAD Uluslararası Fuarı (MÜSİAD EXPO) İstanbul’da, CNR Expo Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Bu çerçevede, ülkemizin tanıtımına ve işadamlarımızın uluslararası arenada ticaret hacminin artmasına vesile olan, geleneksel olarak T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yaptığı, 100.000 m2’lik alanı kapsayan 8 salonda tertip edilecek Fuar programımıza yine yurtdışından misafir başbakan, bakan, diplomat, oda-kurum-kuruluş başkanları düzeyinde protokol zevatın yüksek katılımlı teşrifleri beklenmektedir.

İlgili etkinliğe katılmak için etkinliğe ait web sitesinden (http://musiadexpo.com/tr) kayıt yaptırmak gerekmektedir.