Aydınlatma Ekipmanları Sektörü UR-GE Projesi

Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Hakkındaki Tebliğ" kapsamında Odamız, Aydınlatma Gereçleri İmalatçıları Derneği (AGİD) ile iş birliği içerisinde “Aydınlatma Ekipmanları Sektörü UR-GE Projesi” başvurusunda bulunmayı planlamaktadır.

Odamızca Ticaret Bakanlığı’na sunulması planlanan projede yer almak isteyen İSO veya AGİD üyesi firmaların tespiti amacıyla ön başvurular kabul edilmektedir. Söz konusu projede yer almak isteyen firmaların ekte yer alan taahhütnameyi doldurarak 25 Ocak 2019 Cuma günü akşamına kadar ebuyukbay@iso.org.tr e-posta adresine “Aydınlatma UR-GE” başlığı ile iletmeleri gerekmektedir.

UR-GE mevzuatı hakkında bilgi edinmek istemeniz durumunda Ticaret Bakanlığı’nın ilgili web sitesi için tıklayınız.

UR-GE Projesi detaylarına ait bilgi dokümanı Attach Taahhütname Attach