“Çalışma Hayatında Sosyal Diyalog Projesi” Hibe Tanıtım Günü (6 Eylül 2016, Şişli İstanbul)

Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) kapsamında, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürlüğü’nün operasyonel faydalanıcısı olduğu “Çalışma Hayatında Sosyal Diyaloğun Geliştirilmesi Projesi” hazırlanmış ve hizmet bileşeni Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO)’nün teknik desteği le 1 Ağustos 2016 tarihi itibariyle uygulanmaya başlanmıştır.

Her düzeyde sosyal diyaloğun geliştirilmesi amacını içeren projenin hibe bileşeni için, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın resmi internet sayfalarında (www.cfcu.gov.tr ve www.csgb.gov.tr) hibe çağrı duyurusu yapılmıştır.

Tüm seviyelerde sosyal diyalog mekanizmasının geliştirilmesi amacıyla 1.000.000 Avro hibe verilecek olan program kapsamında İstanbul’da 5 Eylül 2016, Pazartesi tarihinde bir bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Katılımcı bilgilerinin oztumer@csgb.gov.tr adresine bildirilmesi hususu ilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla,

“Çalışma Hayatında Sosyal Diyaloğun Geliştirilmesi Hibe Programı” Bilgilendirme Toplantısı – (İstanbul, 5 Eylül 2016)

Radisson Blu Hotel, Şişli Topkapı & Sophia Salonu (Şişli 19 Mayıs Cad., No:2 34360 Şişli)

Gündem