Gıda Sektöründe Tayvan'a İhracat Fırsatları

İstanbul Ticaret Odası’ndan gelen Odamıza ulaşan yazıda, İstanbul Ticaret Odası ile Tayvan İthalatçılar ve İhracatçılar Birliği (IEAT) ve Tayvan Ticaret Merkezi (TAITRA) işbirliği ile 30 Eylül 2020 Çarşamba günü, 11.00- 12.00 saatleri arasında "Gıda Sektöründe Tayvan'a İhracat Fırsatları" isimli webinar gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Etkinlik aşağıdaki program çerçevesinde gerçekleştirilecektir:

• Açış Konuşması
  • Tayvan Pazarı Hakkında Genel Bilgi (Food Taipei Fuarı Hakkında Bilgilendirme)
    Sn. Jimmy Chen, Tayvan Ticaret Merkezi İstanbul Ofisi Direktörü
  • Gıda Ürünleri Tayvan’a Nasıl İhrac Edilir?
    Sn.Peter Huang, Tayvan İthalatçılar ve İhracatçılar Birliği Genel Sekreteri
  • Soru ve Cevap

Webinar sunumu sırasında İngilizce- Türkçe tercüme hizmeti sağlanağı ve etkinlik toplantı kodunun kayıt yaptıran kişilerin e-posta adresine etkinlik öncesinde iletileceği bildirilmektedir.

Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan etkinliğe, en geç 28 Eylül 2020 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar, aşağıda yer alan linke tıklayarak açılan sayfadaki kayıt formunu doldurmaları gerektiği aktarılmaktadır.