Hizmet Alımı İçin İhale İlanı: İstanbul Sanayi İnovasyon Endeksi Metodolojisi Projesi

İstanbul Sanayi Odası, İstanbul Kalkınma Ajansı Yenilikçi İstanbul Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile İstanbul Sanayi Odası’nda İstanbul Sanayi İnovasyon Endeksi Metodolojisinin Oluşturulması ve Pilot Uygulamanın Gerçekleştirilmesi için bir hizmet alımı ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası Meşrutiyet Cad. No:62 34430 Beyoğlu/İstanbul adresinden veya www.iso.org.tr ve www.istka.org.tr internet adreslerinden temin edilebilir.

İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

Teklif teslimi için son tarih ve saati: 19.08.2014 / 10:00

Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar www.iso.org.tr ve www.istka.org.tr adresinde yayınlanacaktır.

Teklifler, 19.08.2014 tarihinde, saat 10:00’da Meşrutiyet Cad. No:62 Beyoğlu/İstanbul adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

İhale Dosyası Attach