IRU Kongresi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda; Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Birliği (IRU) tarafından 06 - 08 Kasım 2018 tarihleri arasında Umman - Maskat'ta, 70. IRU Dünya Kongresi'nin düzenleceği belirtilmektedir.

Yazı devamında, ekonomilerin lokomotif sektörlerinden biri olan karayoluyla yolcu ve yük taşımacılığında küresel ölçekte önemli bir rol oynayan ülkemizin ve sektör temsilcilerimizin, anılan Kongrede temsilinin önem taşıdığı belirtilmektedir.

Bu kapsamda, lojistik, yolcu ve yük taşımacılığı ve bilgi teknolojileri sektörlerinde faaliyet gösteren ülkemiz firmalarının dünya çapında bilinirliklerini ve rekabet güçlerini arttırarak, küresel düzeyde kamu ve özel sektör paydaşları ile bir araya gelme fırsatından yararlanmaları amacıyla çeşitli sposorluk paketlerinin hazırlandığı ifade edilmektedir.

Konu ile ilgilenen firmaların TOBB personeli Elif Tangil ("elif.tangil@tobb.org.tr") ile iletişime geçebileceği belirtilmektedir.