Kapanış Etkinliği Hizmet Alımı İçin İhale İlanı

İstanbul Sanayi Odası, İstanbul Kalkınma Ajansı Yenilikçi ve Yaratıcı İstanbul Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile İstanbul Sanayi Odası’nda yürütülen “İSO- Sanayide Dijital Dönüşüm Projesi” kapsamında “Sanayide Dijital Dönüşüm Zirvesi” için bir etkinlik organizasyonu işi hizmet alımı ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası İSO Odakule Meşrutiyet Cad. No:63 34430 Beyoğlu / İstanbul adresinden veya www.iso.org.tr ve www.istka.org.tr internet adreslerinden görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların Sözleşme Makamı tarafından onaylı ihale dosyasını bedelsiz, imza karşılığı alması zorunludur.

İhale Kapsamında istekliler teklif ettikleri bedelin, %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

Teklif teslimi için son tarih ve saati: 12.03.2020 Saat: 09:00

Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar www.iso.org.tr ve www.istka.org.tr web sitelerinde yayınlanacaktır.

Teklifler, 12.03.2020 tarihinde, saat 09:30’da ve Odakule İş Merkezi Meşrutiyet Cad. No:63 34430 Beyoğlu / İstanbul adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.