Kobi’ler İçin Ar-Ge ve İnovasyon Desteği

Sayın Üyemiz,

Odamızın İngiltere merkezli Pera EEMEA Grubu ile işbirliği halinde yürüttüğü bir proje ile KOBİ’lerimizin Ar-Ge ve İnovasyon çalışmalarına danışmanlık desteği sağlanmaktadır.

“Büyüme için Ar-Ge ve İnovasyon Odaklı Mentörlük” isimli çalışma kapsamında KOBİ statüsündeki firmalara Ar-Ge ve yenilik kapasitelerini artırmaya yönelik danışmanlık hizmeti sunulacaktır.

TÜBİTAK tarafından mali olarak desteklenen proje ile KOBİ’lere ücretsiz olarak

• Elektronik ön-değerlendirme
  • Saha ziyaretleri ile 360 derece yetkinlik analizi
  • Ar-Ge ve inovasyon eğitimleri
  • 3-6 ay süresince firmaya özel bir danışmanlık desteği
  • Etki analizi

hizmetleri verilecektir.

Program kapsamında uygulanacak metodoloji Avrupa çapında 10.000 firmaya uygulanmış olup TÜBİTAK finansal desteği ile ülkemiz firmalarına da sunulması hedeflenmektedir.

Sınırlı sayıda KOBİ’nin yararlanabileceği bu program kapsamında yer almak isteyen firmalarımızın başvurularını 13 Ağustos 2014 tarihine kadar www.mentornd.net adresinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir.