Oda Aidat Borçlarına İlişkin 2.Taksit Ödemeleri

1. Ödemelerinizi, Odamız Merkez Binası ve Yenibosna ile Ümraniye Temsilcilikleri vezneleri veya Akbank, Garanti Bankası, Türkiye İş Bankası ve Türkiye Ekonomi Bankası’nın tüm şubelerindeki tahsilat veznelerine yapabilirsiniz.
  2. Yine aynı Bankaların İnternet Şubesi, Ödemeler Menüsündeki, Faturalar, Tesisat No ile Fatura Ödeme Kurum Tipi -Üyelik aidatları adımlarını takip ederek, sicil numaranız ile masrafsız olarak daha hızlı yapabilirsiniz. T.İş Bankası (İSO Kurum Kodu 331) Odamız web sitesi online hizmetler bölümünden online hizmet üyelik işlemini gerçekleştirdikten sonra kredi kartı ile yapabilirsiniz.
  3. Banka ile gönderilecek havalelerde dekontta üye sicil numaranız ve unvanınız mutlaka tam olarak yazılmalıdır. Aksi Takdirde hesaplara işlenemeyecektir.
  4. Yıllık Aidat ve Munzam Aidat, her yılın HAZİRAN ve EKİM aylarında iki eşit taksitte ödenir. Zamanında ödenmemesi halinde 6183 sayılı Amme Alacakları Tahsil Usulü Kanunu uyarınca yürürlükte bulunan oranda günlük olarak hesaplanarak Gecikme Zammı tahakkuk ettirilir.
  5. 2015 Haziran ayı ve daha önceki taksitlerini ödemeyen firmalar, ödeme yaparken güncel borcunu Oda’mıza sorup, aynı gün ödemesi gerekmektedir.
  6. Kayıt ücreti, Yıllık Aidat, Munzam Aidat ve bunlara ait kesinleşen gecikme zamlarının tahsillerine ait Oda’mız Yönetim Kurulu’nca verilen kararlar ilam hükmünde olup İcra Dairelerince yerine getirilir.