Ruslan Mirsayapov'un Ufa'da Düzenlenecek Fuar Hakkında

T.C. Dışişleri Bakanlığı’ndan Odamıza iletilen yazıda, Rusya Petrokimya Forumu ve Uluslararası Gaz, Petrol, Teknolojileri-2020 Uluslararası Fuarı'nın, 26-29 Mayıs 2020 tarihleri arasında Ufa'da düzenleneceği bildirilmekte olup, Rusya Federasyonu Başkurdistan Cumhuriyeti Dış Ekonomik İlişkiler Devlet Komitesi Başkanı Ruslan Mirsayapov'un Türk şirketlerini fuara özel olarak davet ettiği ifade edilmektedir.

Söz konusu etkinliğe Rusya ve yurtdışından 400'den fazla katılımcı şirketin beklendiği ve etkinlikte Başkurdistan iş çevreleriyle ikili görüşmeler düzenleme imkanlarının bulunduğu belirtilmektedir. Fuar ile ilgili detaylı bilgi için İldar Bikanasov (Tel: +7 347 253 09 88; e-posta: ib@bvkexpo.ru; web: gntexpo.ru) ile görüşülmesi gerekmektedir.

Rusya Gas Oil Fuarı Hk. Bilgi (4 sayfa) Attach