TİSK Ortak Yarınlar Birlikte Mümkün Ödül Programı

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), sosyal sorumluluk bakış açısıyla Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödül Programı’nı yürütmektedir. Ödül programının bu seneye özel odak konusu ise COVID-19 ile mücadele olarak belirlenmiştir. 2019’da “Birlikte Mümkün” sloganı ile gerçekleştirilen programa bu yıl “Ortak Yarınlar Birlikte Mümkün” sloganı ile davam etme kararı alınmış ve en büyük hedefin geleceği birlikte şekillendirmek olduğu ifade edilmiştir.

Kurumsal sosyal sorumluluk alanında farkındalığı arttırmak ve kurumları bu konuda teşvik etmek amacı ile her yıl düzenlenen TİSK Sosyal Sorumluluk Ödül Programı “Ortak Yarınlar” sloganı ile ülkemize değer katan kurumlara adanıyor. Bugüne kadar büyük bir özveri ve hassasiyet ile yürütülen program tamamen dijital ortama taşınarak başvuru süreci program hakkındaki detaylı bilgilendirmenin yer aldığı http://ortakyarinlar.com/ web sitesi üzerinden ilerleyecektir. Ayrıca, süreç hakkındaki duyurular TİSK sosyal medya hesapları üzerinden yapılacaktır.

Pandemi özelinde projelerin değerlendirileceği Ortak Yarınlar COVID-19 ile Mücadeleye Özel Ödül Programı’na sosyal sorumluluğa gönül vererek çalışmalar yapan ve ülkemizde örnek projeler yürüten tüm kurumlar davet edilmektedir.

Ek- Ortak Yarınlar Hakkında Attach