Ürün Güvenliği Semineri

Uygunluk değerlendirmesinin ülkemizde gelişimini ve tanıtımını desteklemek, uygunluk değerlendirme faaliyetlerinin bölgesel ve uluslararası düzeyde tanınması için çalışmalar yapmak, bu alanda kuruluşlar arasındaki koordinasyonu sağlamak üzere Ekonomi Bakanlığı’nın önderliğinde, Bilim ve Teknoloji Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı başta olmak üzere, uygunluk değerlendirmesi alanında ilgili kamu ve özel sektör kuruluşları ile uygunluk değerlendirme kuruluşlarını bir araya getirmek suretiyle, 28 Haziran 2006 tarihinde kurulmuş bir sivil toplum kuruluşu olan Uygunluk Değerlendirmesi Derneği (UDDer); yaşam standardının artırılmasında kritik önemde olan ürün güvenliğinin sağlanmasını teminen Uygunluk Değerlendirme Kuruluşları, mevzuat hazırlayan ve Onaylanmış Kuruluş ataması yapan Bakanlıklar, TÜRKAK ve üreticilerin katılımı ile 23 Eylül 2014 tarihinde ülkemizde ilk olacak “Ürün Güvenliği Semineri” ni gerçekleştirecektir.

UDDer – TURKLAB tarafından Ankara’da Ankara Sanayi Odası işbirliği ile ASO Kongre Salonunda ücretsiz olarak gerçekleştirilecek seminere katılmak istenildiği takdirde, katılım teyitlerinin 18 Eylül 2014 tarihine kadar udder@udder.org.tr adresine, Sn. Nilüfer Akkoyun’a bildirilmesi gerekmektedir.