Standart Tasarıları Grup No: 49

Sayın Üyemiz,

Bilindiği gibi, standartlara uygun kaliteli mal ve hizmet üretmek dünya pazarlarında rekabet avantajı sağlamanın en önemli araçlarından biri olarak ortaya çıkmaktadır. Türk Standardları Enstitüsü (TSE) bünyesindeki Teknik Komitelerce hazırlanan standart tasarıları hakkında bilgi sahibi olmak, mümkünse görüş ve önerilerinizle katkıda bulunmak, standartlardan kaynaklanan olası sorunların önceden giderilebilmesi açısından büyük önem taşımaktadır.

Aşağıda TSE tarafından taslak olarak hazırlanan ve görüşe açılan standart tasarılarının listesi yer almaktadır. Üretiminizle ilgili tasarı veya tasarıları, yazımız başında yer alan duyuru grup numarasını ve standart tasarılarının kodlarını belirterek standart@iso.org.tr adresinden e-mail yoluyla talep edebilir, görüş ve önerilerinizi yine aynı e-mail adresine en geç 02.12.2015 tarihine kadar iletebilirsiniz.

İlgilerinize sunar, katkılarınızdan ötürü şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Standart Tasarıları

  • tst 2015102009 TSE K “Kurutulmuş Limon”
  • tst 3882 TSE K “Kurutulmuş Taze Fasulye”
  • tst 2015101928 TSE K “Kurutulmuş Ananas”
  • tst 3881 TSE K “Çöreotu (Çörek Otu)”
  • tst 4519 TSE K “Askeri Amaçlı Elektrikli Ve Elektronik Cihaz Ve Bileşenleri Ve Bunların Parçalarına Uygulanacak Deney Metotları - Suya Daldırma Deney Metodu”
  • tst 2015101114 TSE K “Yetkili Servisler – Acil Güvenlik Duşları – Kurallar”
  • tst 12845 TSE K “Yetkili Servisler - Profesyonel Amaçlı Ses Ve Görüntü Cihazları İçin – Kurallar”

Not:

  1. Duyurumuzda belirtilen standartlar “Taslak” halinde olup, henüz kabul edilmemiş standartlardır.
  2. Taslak standartlarda referans olarak gösterilen standartlar ve yayınlanmış standartlar, Türk Standardları Enstitüsü’nden temin edilebilir.
  3. Lütfen görüş için vereceğiniz cevaplarda bu yazının tarih-sayısı ve duyuru grup numarasını belirtiniz.

İrtibat Bilgileri:

Ömer BAYSAN
Tel: (0212) 252 29 00 / 163
Faks: (0212) 251 30 87
E-mail: standart@iso.org.tr