AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Lütfi Elvan, İSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile Bir Araya Geldi

lutfi-elvan-ziyaret-01

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Lütfi Elvan, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetimi’ni ziyaret etti. İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ın ev sahipliğinde Odakule’de gerçekleşen nezaket ziyaretinde güncel ekonomik konular ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyarette Elvan ile birlikte Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ekonomi İşleri Başkan Yardımcıları Mahmut Mücahit Fındıklı, Cengiz Yavilioğlu, İffet Polat, Zehra Taşkesenlioğlu ve Ahmet Fetah Beykoç yer alırken heyetle görüşmede İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Adnan Dalgakıran ve İrfan Özhamaratlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Sadık Ayhan Saruhan (Sayman), Bekir Yelken, Kemal Akar ve Cemal Keleş bulundu.