Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu İSO Yönetim Kurulu Başkanlık Divanı'na Tebrik Ziyaretinde Bulundu

sanayi-bakan-ziyaret-01

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, İstanbul Sanayi Odası’ında (İSO) 7 Nisan’da yapılan seçimlerin ardından oluşan yeni İSO Yönetim Kurulu Başkanlık Divanı’na tebrik ziyareti yaptı. Seçimlerin ardından ikinci kez İSO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Erdal Bahçıvan’ın ev sahipliğinde Odakule’de gerçekleşen ziyarette İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Adnan Dalgakıran ve İrfan Özhamaratlı ile İSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Sadık Ayhan Saruhan da bulundu.

Bakan Özlü ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun yapılan seçim sonuçları ile ilgili tebrik ettiği İSO Yönetim Kurulu Başkanlık Divanı ziyaretinde yeni dönemde Türkiye’nin güçlü bir sanayi ülkesi olma yolunda İSO’nun yapacağı çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Odakule’de gerçekleşen ziyarette bu anlamda sonuç odaklı adımlar atılabilmesi için, bugüne kadar eşgüdümlü ve verimli yürüyen kurumlar arası işbirliğinin nasıl daha işlevsel hale getirilebileceği üzerinde duruldu. Türkiye’nin müreffeh bir ülke olması için sanayi sektörünün vazgeçilemez olduğunun teyit edildiği görüşmede, sanayinin önünü açacak adımların atılması için birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemine vurgu yapıldı.