Dışişleri Bakanlığı İstanbul Temsilciliği Büyükelçisi Murat Tamer İSO’yu Ziyaret Etti

disisleri-bakanligi-temsilcisi-01

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı İstanbul Temsilciliği Büyükelçisi Murat Tamer, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. İSO’nun Odakule merkezinde gerçekleşen nezaket ziyaretinde İstanbul’un yanı sıra Türkiye ve dünyadaki güncel konular ve gelişmeler hakkında sohbet edildi. İSO’nun ülkeler arasında diyalog ve iş birliğini geliştirmek amacıyla, 10 Şubat 2020 tarihinde İstanbul’un yabancı misyonu ile sanayicileri bir araya getirdiği “Konsoloslar Resepsiyonu” hakkında da bilgi alışverişinin yapıldığı ziyarette, Türkiye’ye uluslararası doğrudan yatırımların gelmesi için birlikte yapılabilecek etkinlik ve projelerin neler olabileceği üzerinde duruldu. Bu amaçla kurumlar arası iş birliği ve diyalogun daha da etkin kullanılması gerektiği dile getirildi.