Enerji Verimliliği Derneği Yönetimi İSO Başkanı Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

enerji-verimliligi-dernegi-ziyaret-01

Enerji Verimliliği Derneği Başkanı Murat Kalsın, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. Odakule’de gerçekleşen ziyarette Enerji Verimliliği Derneği Genel Başkan Vekili Murat Özyeğin, Muhasip Üye Ali İhsan Sılkım ve Genel Sekreter Yeşim Beyla da yer aldı. Görüşmede Türkiye ve dünya gündeminin güncel konularıyla ilgili sohbet edilirken, enerji sektöründe yaşanan gelişmeler de ele alındı. Görüşmede özellikle sanayi sektörünün enerji konusunda yaşadığı sorunlar ve yeni enerji kaynaklarıyla ilgili de karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. İki kurum arasında enerji verimliliği ile ilgili olarak önümüzdeki dönemde yapılabilecek işbirliği projeleri üzerinde duruldu.