Fas’ın Fes-Meknes Bölgesinden İş İnsanları Heyeti İstanbul Sanayi Odası’nı Ziyaret Etti

fas-heyet-ziyareti-01

Fas’ın Fes-Meknes Ticaret, Sanayi ve Hizmetler Odası’ndan (CCISFM) bir heyet İstanbul Sanayi Odası’nı (İSO) ziyaret etti. İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı tarafından ağırlanan heyetin kabulüne İSO eski Yönetim Kurulu Üyesi ve İSTOÇ Başkanı Nahit Kemalbay da eşlik etti. Görüşmede heyetin başkanı olan Agourai Komün Başkanı ve CCISFM Üyesi El Hassan Benayad, Fas ekonomisi hakkında bilgilendirme yaptı. Karşılıklı görüş alışverişinin ardından iki ülke ekonomik ilişkilerin artırılması konusunda birlikte çalışma konusunda mutabık kalındı. Heyette şu isimler yer aldı: CCISFM Direktörü Ouard Abdelali, CCISFM Üyeleri Hassan Taghi, Abderrafia Bahra, Mohammed Daifi ve Nachit Abdelkader.