Filipinler’in Ankara Büyükelçisi Hernandez, İSO Başkanı Erdal Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

filipinler-buyukelcisi-ziyaret-01

Filipinler’in Ankara Büyükelçisi Raul Hernandez, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. Odakule’deki ziyarette iki ülke arasındaki ekonomik işbirliğinin mevcut durumu üzerine istişarede bulunuldu. Karşılıklı ticaretin potansiyelin altında olmasına da vurgu yapıldı. Bu potansiyelin ne tür projelerle artırılabileceğine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette bu anlamda neler yapılabileceği üzerinde duruldu. Görüşmede önümüzdeki günlerde iki ülke sanayicileri arasında yatırım ve ticaret alanları hakkında bilgi alışverişinin yapılabilmesi için kurumlar arası ne tür adımlar atılabileceği ile ilgili fikir alışverişi yapıldı.