İran İstanbul Başkonsolosu’ndan İSO Başkanı’na Nezaket Ziyareti

iran-baskonsolos-ziyareti-01

İran’ın İstanbul Başkonsolosu Mohsen Mortazaeifar, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. İSO’nun ana binasında gerçekleşen görüşmede iki ülke arasındaki ekonomik işbirliğini geliştirmek için atılabilecek adımlar konuşuldu. İSO Başkanı Bahçıvan, 29 Nisan- 1 MAyıs 2016 tarihleri arasında İSO’nun ilk yurt dışı Meclis ziyareti olarak İran’ın başkenti Tahran’a yaptıkları seyahati hatırlatarak birlikte geliştirilebilecek pek çok proje olduğuna değindi. Tahran’da oldukça sıcak karşılandıklarını hatırlatan Bahçıvan, içinden geçtikleri dönemin ortak yatırımlar için oldukça elverişli olduğunu ifade etti. Sanayiciler olarak İran'a yaptıkları gezinin bu anlamda önümüzdeki dönemde meyvelerini vereceğini umut ettiklerini dile getirdi.