İSO Başkanı Bahçıvan, “Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni”ne Katıldı

  • Diğer Haberler
gaziantep-yildizlari-01

İSO yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu ve GSO Başkanı Adnan Ünverdi’nin ev sahipliğinde, GSO tarafından düzenlenen ‘’2019Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni’’ne katıldı.

Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başta olmak üzere kentin önde gelen iş dünyası temsilcileri ile çok sayıda davetlinin katıldığı törende Gaziantep’in güçlü sanayi şirketlerine, Gaziantep ekonomisine yaptıkları istihdam ve ekonomik katkılarından dolayı teşekkür plaketleri verildi.

Gaziantepli sanayicileri teşvik ederek başarılı çalışmalarının devamını sağlamak adına düzenlenen ödül töreni, Uluslararası 30. Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı’nın (GAPSHOES) açılışının ardından gerçekleşti.

Törende ödül verilen sanayicilerin, İSO tarafından her yıl yapılan Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu ve ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasına giren şirketlerden oluştuğu görüldü.