İSO Başkanı Erdal Bahçıvan ve İTO Başkanı Şekib Avdagiç Ankara’nın Yeni Valisi Vasip Şahin’i Ziyaret Etti

ankara-valisi-ziyaret-01

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç, kısa bir süre önce Ankara Valiliği’ne atanan İstanbul eski Valisi Vasip Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Şahin, İstanbul’daki görev süresi boyunca iki kurum ile de yakın bir çalışma içinde bulunmuş ve birlikte başarılı projelere imza atılmıştı. Ankara Valiliği’nde gerçekleşen ziyarette İSO Başkanı Bahçıvan ve İTO Başkanı Avdagiç, Şahin’e İstanbul’daki görev süresi boyunca sanayi ve iş dünyasının sorunlarına gösterdiği yakın ilgi ve çözüm odaklı çalışmaları nedeniyle teşekkür etti ve Ankara Valiliği görevinde de başarılarının devamı dileklerinde bulundu.