İSO, İŞKUR İstanbul İl Müdürü Coşkun’u Beylikdüzü’nde Sanayicilerle Buluşturdu

  • Diğer Haberler
beylikduzu-osb-02

İstanbul Sanayi Odası (İSO), yaklaşık beş ay önce başlattığı bölgesel toplantılara aralıksız devam ediyor. En son Ümraniye’de İMES Sanayi Sitesi’nde sanayicilerle Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bürokratlarını bir araya getirerek sanayicilere AR-GE yatırımları ve teşvikler hakkında detaylı bilgi veren İSO, bugün de (24 Kasım) Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi’ndeki sanayiciler için bir etkinlik düzenledi.

Bu toplantıda sanayicileri İş Kurumu (İŞKUR) ile buluşturan İSO, İŞKUR İstanbul İl Müdürü Muammer Coşkun aracılığıyla, sanayicilere istihdam piyasasını, bu alandaki gelişmeleri ve teşvikleri anlattı. İŞKUR’un işveren odaklı olarak istihdama yönelik verdiği destek ve teşvikler ile mesleki eğitim imkanlarının ele alındığı toplantıya çok sayıda sanayici katıldı.

İSO, İŞKUR İstanbul İl Müdürü Coşkun’u Beylikdüzü’nde Sanayicilerle Buluşturdu 01

Toplantının açılış konuşmasını yapan Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi Başkan Yardımcısı İSO 14. Grup Çorap Sanayii Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Haydar Özüren, bölge sanayicilerine yönelik düzenlenen toplantıdan dolayı İstanbul Sanayi Odasına ve İŞKUR İl Müdürlüğüne teşekkür etti, bu tür toplantıların farklı içeriklerde yapılmaya devam etmesini istedi.

İSO, İŞKUR İstanbul İl Müdürü Coşkun’u Beylikdüzü’nde Sanayicilerle Buluşturdu 02

İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Muammer Coşkun “İstihdam Politikaları ve Çalışmaları” başlığı altında yaptığı sunumunda, işgücü katılım oranları, aktif işgücü politikaları, işgücü ve işbaşı eğitim programları hakkında detaylı bilgi verdi. Coşkun ayrıca mesleki eğitim kursları ile engelli istihdam teşvikleri bilgilendirme yaparak işbaşı eğitim programları hakkında detaylı açıklamalarda bulunarak kendilerini istihdam piyasasının en aktif alanı olan sanayicilerle buluşturduğu için İstanbul Sanayi Odası’na teşekkür etti.