İSO Meclis Üyeleri, Sultan Tepe ve Aynur Ayhan’ın İftarında Buluştu

  • Diğer Haberler
iso-meclisi-iftar-02

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclis Üyeleri, İSO Yönetim Kurulu Üyesi Sultan Tepe ile İSOV Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Aynur Ayhan tarafından verilen iftar yemeğinde buluştu. 6 Haziran 2017’de Kaşıbeyaz Restoran’da gerçekleşen iftar yemeğine İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ile birlikte İSO Meclis Başkan Yardımcısı İsmail Gülle, İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Sadık Ayhan Saruhan (Sayman), Ali Eren, Nahit Kemalbay, Bekir Yelken ve Aydın Aslandağ da katıldı.

Sultan Tepe, Erdal Bahçıvan ve Aynur Ayhan
Sultan Tepe, Erdal Bahçıvan
ve Aynur Ayhan

Çok sayıda Meclis Üyesi ile İhracatçı Birlikleri’nden Yönetim Kurulu Üyelerinin de bulunduğu iftarda kısa bir konuşma yapan İSO Başkanı Bahçıvan, bu kutsal günlerin en büyük getirisinin huzur ve işte bu tür birliktelikleri oluşturması olduğunu söyleyerek “Ramazanlar hasret duyan gönüllerimizi de doyuruyor. İşte bugün burada bir araya gelmiş olan arkadaşlıklar ve dostluklar bunu gösteriyor. Bu kıymetli dostları bugün bir araya getiren, bu sofrada buluşturan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İyi ki çalışma arkadaşlarımız içinde hanım arkadaşlarımız var. Bize daha çok güç, birlikte çalışma azmi, moral ve disiplin veriyorlar. Bu kutsal günde bu kadar dostu bir araya getirmeleri de bunu bize gösteriyor” dedi.

İftar yemeğinde İSO Yönetim Kurulu Üyesi Sultan Tepe de “Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayı. Biz de sevgili arkadaşım Aynur Hanım ile birlikte bu ortamı sağlayabildiysek ne mutlu bize. Bizimle soframızı paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum” dedi.

İftar organizasyonunu Tepe ile birlikte yapan İSOV Genel Sekreteri Aynur Ayhan ise konuşmasında sohbetlerin ve dostlukların her zaman sürmesine bir katkı için kurdukları bu mütevazı sofrayı kendileri ile paylaştıkları için tüm katılımcılara teşekkür etti.

İSO Meclis Üyeleri, Sultan Tepe ve Aynur Ayhan’ın İftarında Buluştu 01