İSOV Yönetimi ve İSO-İSOV Eğitim İhtisas Kurulu Teknoloji Lisesi Gündemi ile Toplandı

  • Diğer Haberler
iso-isov-yk-toplanti-01

İstanbul Sanayi Odası Vakfı (İSOV) Yönetim Kurulu ve İSO-İSOV Eğitim İhtisas Kurulu Üyeleri, İSOV Dinçkök Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin İSO tarafından bir teknoloji lisesine dönüştürülmesi ile ilgili yapılan çalışmaların hangi noktada olduğunu görüşmek üzere bir araya geldi. Odakule’de İSOV Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya İSOV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Halil Demirkaya ve Cengiz Kaya, İSOV Yönetim Kurulu Genel Saymanı İrfan Özhamaratlı, İSOV Genel Sekreteri Aynur Ayhan, aynı zamanda İSOV Yönetim Kurulu Üyesi de olan İSO-İSOV Eğitim İhtisas Kurulu Başkanı Hasan Büyükdede, İSOV Yönetim Kurulu Üyeleri Okan Oğuz, Ender Yılmaz, Nevzat Sürmeli ile İSO-İSOV Eğitim İhtisas Kurulu Üyeleri Adem Genç, Ali Kösedağ, Nurettin Çetinkaya, Eyüp Karadayı, Fevzi Yeşilçimen, Orhan Ramazanoğulları ve Yusuf Kenan Öztiryaki katıldı.

İSOV Yönetimi ve İSO-İSOV Eğitim İhtisas Kurulu Teknoloji Lisesi Gündemi ile Toplandı 01

İSOV Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, okulun içinde bulunduğu eğitim kalitesini İSO vizyonu ile eşdeğer hale getirmek için yaptıkları çalışmaları paylaşmak üzere bu toplantıyı gerçekleştirdiklerini söyledi. Bahçıvan, yaptıkları çalışmalar ve hazırlıklar ile İSOV Dinçkök Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin İstanbul’un en güzel bölgesindeki eğitim merkezinden İSO’nun vizyonuna uygun mezunların çıkmasını istediklerini dile getirdi. Bu toplantıda 2018-2019 eğitim yılına kendi vizyonları ile eğitime başlamasını öngördükleri okulla ilgili yeni bir protokol hazırlığı öncesinde katılımcılarla fikir teatisi yapmak istediklerini dile getirdi.

İSOV Yönetim Kurulu Genel Saymanı İrfan Özhamaratlı da bugüne kadar Milli Eğitim Bakanlığı ile yürüttükleri çalışmalar ve hazırlıklar hakkında İSOV Eğitim İhtisas Kurulu olarak bugüne kadar bu konuda yapılan çalışmalar ve gelinen nokta hakkında haziruna bilgi verdi. Özhamaratlı, öğrencilerin analitik düşünmesini, sorgulayıcı ve araştırmacı olmalarını istediklerini belirterek buna göre bir eğitim formatı hazırladıklarını kaydetti.

İSO-İSOV Eğitim İhtisas Kurulu Başkanı Hasan Büyükdede de yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek ortaya çıkan önerileri sıraladı. Daha sonra İSOV Yönetim Kurulu Üyeleri ile toplantıya katılan İSO-İSOV Eğitim İhtisas Kurulu Üyeleri son noktada yapılabilecekler hakkında karşılıklı fikir alışverişi yaptılar.

İSOV Yönetimi ve İSO-İSOV Eğitim İhtisas Kurulu Teknoloji Lisesi Gündemi ile Toplandı 02

İSOV Yönetimi ve İSO-İSOV Eğitim İhtisas Kurulu Teknoloji Lisesi Gündemi ile Toplandı 03