İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetimi, Beyoğlu Belediye Başkanı Yıldız’ı Ziyaret Etti

beyoglu-belediyesi-ziyaret-01

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetimi, Beyoğlu’nun yeni Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız’a bir nezaket ziyaretinde bulunarak, yeni görevinden dolayı kutladı. İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ın, İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı ve İSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Sadık Ayhan Saruhan ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Haydar Ali Yıldız’a yeni görevinden dolayı başarı dilekleri iletildi. Türkiye ve dünya gündemi ile ilgili konuların değerlendirildiği ziyarette tarihi Beyoğlu bölgesi ile ilgili de sohbet edildi. Sadece İstanbul’un değil, çok uzun yıllardan bu yana Türkiye’nin de en önemli kültür ve sanat merkezi olan Beyoğlu’nun, İstanbul turizm ve ekonomisine nasıl daha fazla katkı sunabileceğine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette, bu bağlamda kurumlar arası işbirliklerinin geliştirilmesi ve iletişimin güçlendirilmesi gereğinin üzerinde duruldu.