• mütevelli_manset_01

İstanbul Sanayi Odası Vakfı, Mütevelliler Heyeti Toplantısı Odakule’de Gerçekleştirildi

• 24.04.2024

İstanbul Sanayi Odası Vakfı (İSOV) Olağan Mütevelliler Heyeti Toplantısı, Odakule Fazıl Zobu Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantı aynı zamanda İSO Meclis Başkanı da olan İSOV Mütevelli Heyet Başkanı Ender Yılmaz’ın divan başkanlığında yapıldı.

• nisan_meclis_manset_03

T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın Katıldığı İSO Nisan Ayı Meclis Toplantısı’nda Çalışma Hayatına Yönelik Beklentiler ve Çözüm Önerileri Ele Alındı

• 24.04.2024
    • Meclis Konuşması

İstanbul Sanayi Odası (İSO) nisan ayı olağan Meclis Toplantısı, “Çalışma Hayatına Vizyoner Bir Anlayışla Bakarken; Sanayicilerimizin Beklentileri ve Çözüm Önerileri” ana gündemi ile Odakule Fazıl Zobu Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

• valilik-kahvalti-01

Bakan Kacır ile Vali Gül, Türkiye Yüzyılı Çocukları ile Kahvaltıda Buluştu

• 20.04.2024

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile İstanbul Valisi Davut Gül, LGS sınavında  500 tam puan alan Türkiye Yüzyılı Çocukları ile bir araya geldi.

• sutso-iso-ziyareti-01

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri Üyeleri İstanbul Sanayi Odası Yönetimine Nezaket Ziyaretinde Bulundu

• 19.04.2024

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO), İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) ilgili Meslek Komiteleri ile sektörün sorunları ve çözüm önerilini istişare etmek adına İSO-ŞUTSO Meslek Komiteleri ortak istişare toplantısı gerçekleştirdi.

• etiyopya-buyukelcisi-01

Etiyopya Ankara Büyükelçisi Adem Mohamed Mahmud, İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’a Nezaket Ziyaretinde Bulundu

• 17.04.2024

Etiyopya Ankara Büyükelçisi Adem Mohamed Mahmud, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan'a nezaket ziyaretinde bulundu.