İstanbul’un Yeni Valisi Ali Yerlikaya, İSO Başkanı Erdal Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

valinin-iso-ziyareti-01

Bir süre önce yeni görevine başlayan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. İSO’nun Odakule’deki merkez binasında gerçekleşen ziyarette, dünyanın en göz alıcı kentlerinden biri olan İstanbul’un marka değerinin, kentteki tüm paydaşlar ile birlikte yapılacak proje ve çalışmalarla daha da yüksek seviyelere çıkarabilmek konusunda görüş alışverişi yapıldı. Buluşmada İstanbul’un güncel konuları hakkında da değerlendirmelerde bulunuldu. İSO Başkanı Bahçıvan, 16 Kasım 2018 tarihinde İstanbul’un yeni Valisi Yerlikaya’yı makamında ziyaret ederek tebrik ve başarı dileklerinde bulunmuştu.