İstihdam Teşvikleri Bilgilendirme Toplantıları HASİAD ile Devam Etti

  • Diğer Haberler
hasias-toplanti-02

İstanbul Sanayi Odası (İSO), İstihdam Seferberliği çerçevesinde sanayicileri bilgilendirme toplantılarına devam ediyor. Daha önce İSTOÇ, İkitelli, Beylikdüzü ve Tuzla’da gerçekleşen bilgilendirme toplantıları bugün (1 Mart) Hadımköy, Arnavutköy Sanayici ve İşadamları Derneği (HASİAD) işbirliğiyle gerçekleştirildi. İSO uzmanları ile SGK ve İŞKUR yetkililerinin katılarak, güncel istihdam teşvikleri hakkında sanayiciye yönelik detaylı sunum ve bilgilendirme yaptıkları toplantıda, sanayicilerden gelen sorular da yanıtlandı.

Aynı zamanda İSO Meclis Üyesi de olan HASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozdağ’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, istihdamı artırmaya yönelik teşvik ve destekler, katılımcı sanayicilere ayrıntılı biçimde anlatıldı. HASİAD Başkanı Bozdağ sanayide istihdamın artırılmasına yönelik bu bilgilendirme toplantılarının önemine dikkat çekti ve gelen talep üzerine İŞKUR ve SGK uzmanlarıyla birlikte gerçekleştirdikleri toplantının katılımcılara faydalı olacağını düşündüklerini dile getirdi.

Toplantıya 35 farklı firma temsilcisi katılırken, HASİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İkbal Yiğitalp Atik, HASİAD Yönetim Kurulu Üyesi Levent Eren ve Başakşehir SGK Merkez Müdürü Nevzat Sancak da etkinlik kapsamında konuşmalarını yaptılar.

İstanbul Çalışma ve İş Kurumu Büyükçekmece Hizmet Merkez Müdürü Hüseyin Fazlı ve Başakşehir Sosyal Güvenlik Müdürlüğü Müdür Yrd. Hüseyin Güner de firmaların yararlanabileceği istihdam teşvikleri hakkında detaylı birer sunum gerçekleştirdiler.