İTO Başkanı Şekib Avdagiç’ten İSO Başkanı Erdal Bahçıvan’a İade-i Ziyaret

ito-baskan-ziyareti-01

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. İSO Başkanı Bahçıvan’ın, son seçimlerde göreve gelmesinden sonra ziyaret ettiği Avdagiç’in iade-i ziyareti sıcak bir dostluk havasında gerçekleşti. Türkiye’nin en büyük sanayi ve ticaret odalarının başkanlarının buluşmasında başta Türkiye ekonomisi olmak üzere İstanbul’daki iş ve ticaret hayatının güncel konuları da konuşuldu. Ziyarette, Türkiye ekonomisinin kalbi sayılan İstanbul ekonomisinin, sanayi üretiminin ve ticaretinin dinamizmini koruması ve daha da geliştirilmesi noktasında iki odanın birlikte neler yapabileceği üzerinde duruldu. İki odanın bu bağlamdaki faaliyetleri hakkında da bilgi alışverişinin yapıldığı görüşmede önümüzdeki dönemde Türkiye ekonomisinin dinamosu olan İstanbul’un hangi çalışmalarla ekonomimize daha büyük katkı sağlayabileceği de ele alındı. Ziyarette kurumlar arası işbirliğinin geliştirilmesi noktasında önümüzdeki dönemde iletişim ve bilgi paylaşımının daha yoğun bir şekilde gerçekleşmesi gerektiği üzerinde fikir birliğine varıldı.