Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer, İSO Başkanı Erdal Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

meb-bakan-yrd-ziyaret-01

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. Ziyarette gerek Milli Eğitim Bakanlığı ve gerekse İSO’nun büyük önem verdiği, bu yılın başında imzalanan Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü ile ilgili devam eden süreç ve yaşanan gelişmeler değerlendirildi. Bu konuda ortaya konan iradenin devamı noktasında neler yapılabileceğini ilişkin fikir alışverişi yapıldı. Bunun yanında İSO’nun 29 Nisan’da İSO Meslek Komitesi Üyelerinin bilgilendirilmelerine yönelik olarak yapacağı ve MEB Bakan Yardımcısı Özer’in de katılmasının beklendiği İSO Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü MESKOM Ortak Toplantısı hakkında da bilgi paylaşımı yapıldı.