Polonya Heyeti, Ekonomik İlişkileri Geliştirmek İçin İSO Başkanı'nı Ziyaret Etti

polonya-heyei-ziyaret-01

Polonya İstanbul Başkonsolosu Grzegorz Michalski, Polonya Ticaret Odası Dış İlişkiler Direktörü Jerzy Drozdz ve Polonya Ticaret Müşaviri Grzegorz Rybarski’den oluşan Polonya heyeti, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. Görüşmede Türkiye ve Polonya arasındaki ticaret ve yatırım potansiyelinin ortaya çıkarılması noktasında iki kurumun neler yapabileceği üzerinde duruldu. Özellikle kurumsal ilişkilerin daha da geliştirilmesi ve iletişim kanallarının etkin kullanılmasının bu bağlamda iki ülke arasındaki ekonomik ilişkileri de olumlu etkileyeceği dile getirildi. İki ülkenin de Avrupa’nın en kalabalık ve cazip pazarları arasında yer aldığına dikkat çekilen görüşmede sanayi ve ticaret şirketlerinin bu pazarlardaki cazip imkanlar hakkında bilgilendirilmesi gereği üzerinde görüş alışverişi yapıldı. Ziyaretin özellikle uzun vadeli vizyoner projeler ve iki ülkenin KOBİ’lerinin bir araya getirilerek birlikte iş yapma kültürünü geliştirmelerini sağlamaları için ortam hazırlama açısından faydalı olacağı bildirildi.