Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi Liderleri, Sanayi Görüşlerini Paylaştı

sp-bbp-manset-02

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’a ziyarette bulundu. İSO ana binada gerçekleşen ziyarette konuklar, geçtiğimiz aylarda İSO tarafından açıklanan İstanbul Sanayi Strateji Belgesi hakkında bilgi aldı. Liderler, İSO Başkanı’ndan hem İstanbul ve hem de Türkiye sanayinin sorunları ve İSO’nun çözüm odaklı yaklaşımlarını dinledi.

Ziyareti gerçekleştiren heyette SP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yaşar Kangel, Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Abdülkadir Çelebi, SP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Ali İhsan Gündoğdu, SP 2. Bölge Milletvekili Adayı Fikret Daş ve SP 3. Bölge Milletvekili Adayı Ali Karahasanoğlu da yer aldı.