TİGSAD Linexpo Etkinlik Komitesi İSO Başkanı Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

tigsad-heyet-01

Tüm İç Giyim Sanayiciler Derneği (TİGSAD), aynı zamanda İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı da olan TİGSAD Başkanı İrfan Özhamaratlı başkanlığında bir heyetle İSO Başkanı Erdal Bahçıvan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

TİGSAD Linexpo Etkinlik Komitesi Üyeleri olarak Bahçıvan’ı ziyaret eden heyet, Erdal Bahçıvan’a Linexpo İstanbul Moda Günleri'ne ve İç Giyim Tasarım yarışması final etkinliğine verdiği destek ve katılımlarından dolayı teşekkür etti. Bu desteklerinden dolayı TİGSAD Linexpo Etkinlik Komitesi İSO Başkanı’na bir plaket verdi.

Erdal Bahçıvan’ı ziyaret eden komitede TİGSAD Başkanı İrfan Özhamaratlı ile birlikte Bahri Özdinç, Nazım Kanpolat, Eşref Geyik ve Bilgi Özcan yer aldı.