TOBB İstanbul Genç Girişimciler ve TOBB İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu Seçimleri Yapıldı

  • Diğer Haberler
ggk-secim-01

İstanbul Sanayi Odası’ndan kayıtlı TOBB İstanbul Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi asil ve yedek üyelerinin seçimi 27 Şubat 2019 Çarşamba günü İstanbul Sanayi Odası’nda Odakule Binası’nda gerçekleşti.

Girişimcilik kültürünün gelişmesine ve girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından yükselmesine katkıda bulunmak üzere faaliyette olan ve İstanbul’daki dört odanın temsilcilerinden oluşan TOBB İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi İTO koordinasyonunda, TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ise faaliyetlerini İstanbul Sanayi Odası koordinasyonunda yürütüyor. TOBB’un yayınlamış olduğu çalışma esasları uyarınca İcra Komitesi seçimleri 27 Şubat 2019 tarihinde İstanbul’daki dört odada eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

İstanbul Sanayi Odası’nın TOBB İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’ne göndereceği 3 temsilci için yapılan seçimlerinde, Ayşegül Çapan, Sevda Arıkan, Hülya Koç asil üye; Sabahat Nur Karabel, Şükriye Naz Keleş Şen, Ayşin Uluganer ise yedek üye olarak seçildi.

TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu’nun İcra Komitesi’nde İstanbul Sanayi Odası’nı temsil edecek 6 üye için yapılan seçimlerde, Kemal Karabel, Pelin Karadeniz, Seyfettin Onurhan Öztürk, İlknur Cantürk, Begümhan Canpolat ve Sena Balkaç asil üye; Meryem Odabaşı, Elif Keleş, Deniz Şenoğlu, Mehmet Kandemir, Ömer Süleyman Aksoy ve Ömer Furkan Keleş yedek üye olarak belirlendi.