TOBB İstanbul Genç ve Kadın Girişimciler Kurulları’ndaki İSO Temsilcileri Belirlendi

  • Diğer Haberler
tobb-girisimcileri2014-02

TOBB İstanbul Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komiteleri’nin İSO temsilcilerinin asil ve yedek üyelerinin seçimi, 25 Aralık 2014 Perşembe günü İstanbul Sanayi Odası’nın Odakule binasında gerçekleştirildi.

Girişimcilik kültürünün gelişmesine, girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından yükselmesine katkıda bulunmak üzere faaliyette olan ve İstanbul’daki dört odanın temsilcilerinden oluşan TOBB İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi 2012 yılından beri İTO koordinasyonunda, TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ise Odamız koordinasyonunda faaliyetlerini yürütüyor. Birliğimizin 6 Kasım 2014 tarihinde yenilemiş olduğu çalışma esasları uyarınca İcra Komitesi seçimleri 25 Aralık 2014 tarihinde İstanbul’daki dört odada eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

İstanbul Sanayi Odası’nın TOBB İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’ne göndereceği 3 temsilci için yapılan seçimlerinde, Ayşegül Çapan, Sevda Arıkan, Nevit Grit asil üye; İlknur Cantürk, Ebru Tanrıverdi, Aynur Ayhan ise yedek üye olarak seçildi.

TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu’nun İcra Komitesi’nde İstanbul Sanayi Odası’nı temsil edecek 5 üye için yapılan seçimlerde, Kemal Karabel, Ebru Tanrıverdi, Furkan Selim Saruhan, İlknur Cantürk ve Mustafa Mertöz asil üye; Mustafa Akar, Ertan Yılmaz, Duygu Eren, Mesut Yılmaz ve Hasan İstanbulluoğlu yedek üye olarak belirlendi.