Çevre ve Enerji Ödülleri Değerlendirme Süreci Başladı

  • Etkinlikler
cevre-odul-degerlendirme-02

İstanbul Sanayi Odası’nın; 2013 yılında üretim ve uygulaması gerçekleştirilmiş ürün ve uygulamaları için üyelerine vereceği “Çevre ve Enerji Ödülleri” ile ilgili değerlendirme sürecinin ilk toplantısı Yönetim Kurulu Üyesi ve Çevre Kurulları Başkanı M. Ata Ceylan başkanlığında 15 Nisan günü jüri üyeleri ile gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Ceylan, 1986’da çevre konusunda çalışmalar yürütmeye başlayan Odamızın, ilk kez 1995’de çevre ödülleri vermeye başladığını, 2001 krizi ile ara veren ödül çalışmalarının 2005 yılından bu güne günün getirdiği değişikliklere uygun olarak şekillenerek devam ettiğini belirtti. Bu yıl enerji konusuna dikkat çekmek için ödüllerimizin ilk kez “Çevre ve Enerji Ödülleri” başlığı ile verileceğini belirten Ceylan “Gelecek yıl Enerji Ödüllerinin ayrı olarak verilmesi için çalışmalara başladık” dedi.

Toplantıda ödül süreci hakkında bilgi verildi, jüri üyelerinin görüşleri alındı. İSO Çevre ve Enerji Ödülleri bu yıl, İnovatif Çevre Dostu Ürün; Enerji Verimli Ürün; Çevre Dostu Uygulama; Enerji Verimliliği Uygulama Projesi ile Çevre ve Sürdürülebilirlik Yönetimi kategorilerinde verilecek.