İSO, İstihdam Teşvikleri Toplantısında Küçükçekmeceli Sanayicileri Bilgilendirdi

  • Etkinlikler
istihdam-tesvikleri-02

İstanbul Sanayi Odası, İstihdam Seferberliği kapsamında sanayicileri verilen destek ve teşvikler hakkında sanayicileri bilgilendirmeye devam etti. Küçükçekmece Sanayici ve İşadamları Derneği (KSİAD) işbirliği ile İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesi’nde gerçekleşen toplantıda 100’den fazla sanayici, verilen teşvik ve destekler hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşma fırsatını yakaladı.

Toplantının açılışını KSİAD Başkanı Ahmet Koparan yaptı. Koparan, verilen desteklerin öneminden bahsederek pek çok kritik teşvik ve desteğin bilinmediğini, kendisinin de her gün yeni bir ayrıntı öğrendiğini söyledi.

Ardından İŞKUR Bahçelievler Şube Müdürü Levent Taş ve İŞKUR Bahçelievler Servis Şefi Kerem Akdağ, İŞKUR’un çalışmaları ve yeni istihdama yönelik faaliyetleri anlattı. Küçükçekmece SGM Müdür Yardımcısı Sedat Çelik ise SGK faaliyetleri ve istihdama yönelik destekler hakkında bilgi verdi. Toplantı, KOSGEB İkitelli Hizmet Müdürü Özay Cebeci ve KGF İkitelli Şube Müdürü Alper Yaşar Akar’ın kendi kurumlarının İstihdam Seferberliği’ne verdiği destekleri anlatmasıyla devam etti. Sonrasında soru cevap bölümünde sanayi firma temsilcileri teşvik ve destekler hakkındaki soruları konuşmacılara yöneltti.