İstanbul Sanayi Odası, Kilis’teki Suriyeli Mültecilere Yardım Elini Uzattı

suriyeli-multeciler-02

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Suriye’de yaşanan mülteci dramından en çok etkilenen illerden olan Kilis’teki mültecilere yardımda bulundu. Kilis Valiliği’nin hem Kilis hem de sınır ötesinde bulunan Suriyeli mültecilere yönelik başlattığı kampanyaya katılan İSO, Yönetim Kurulu kararı ile 10 bin kişinin yiyecek ihtiyacına yönelik bir katkı sağladı. Kampanya kapsamında hazırlanan gıda yardım tırı İSO Meclis Üyesi Hüseyin Bozdağ eşliğinde 14 Şubat 2016 tarihinde Kilis İl AFAD Müdürlüğü ile Türk Kızılayı Derneği Kilis Ekip Başkanlığı’na ulaştırıldı. İSO Meclis Üyesi Bozdağ, “Suriye’de bir iç savaş var. İSO olarak gücümüz nispetinde yardım etmeye çalıştık. Bu çaresiz insanlara yardım etmek bizim görevimiz şeklinde konuştu” dedi.

İstanbul Sanayi Odası, Kilis’teki Suriyeli Mültecilere Yardım Elini Uzattı 01
İstanbul Sanayi Odası, Kilis’teki Suriyeli Mültecilere Yardım Elini Uzattı 02