İstanbul Sanayi Odası Meclis Üyeleri Ekonomik İlişkileri Geliştirmek İçin İran’da

iran-ziyareti-01

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclis üyelerinden oluşan sanayiciler, “nükleer anlaşmanın” ardından kalkan ambargo ile birlikte ortaya çıkan yeni ekonomik fırsatları değerlendirmek ve bir dizi resmi görüşme yapmak için İran’ın başkenti Tahran’ı ziyaret ediyor.

İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan başkanlığında, İSO Meclis Divanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte yaklaşık 70 kişiden oluşan İSO heyeti, İran’da resmi ve ikili temaslarda bulunacak.

Üç gün sürecek olan ziyaret boyunca sanayiciler, İranlı yetkililer ve mevkidaşlarıyla yeni dönemde yapılabilecek işbirliği konularını ele alacak. Ziyaret kapsamında Tahran Ticaret, Sanayi, Madenler ve Tarım Odası başta olmak üzere pek çok resmi kurumla bir araya gelinecek ve ikili görüşmeler gerçekleştirilecek.