Sanayi-Finans Buluşması İSO'da Gerçekleşti

  • Etkinlikler
sanayi-finans-bulusmasi-isoda-02

İstanbul Sanayi Odası Yönetimi, Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri'ni İSO'nun Tepebaşı'ndaki tarihi hizmet binasında konuk etti.

İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ile Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri, İSO'nun Tepebaşı'ndaki Hizmet Binası'nda gerçekleşen öğle yemeğinde bir araya geldi.

Sanayiciler ile bankacılık çevreleri arasındaki iletişimin daha güçlendirilmesi ve sanayicinin kaynak kullanımı alanında yaşadığı sorunların konuşulması amacıyla yapılan toplantıya, iki kurum da en üst düzey yöneticileriyle temsil edildi.

İSO'da, Başkan Erdal Bahçıvan ile birlikte yönetim kurulu üyelerinin büyük kısmının katıldığı toplantıya, Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu adına; Hüseyin Aydın (Ziraat Bankası), Adnan Bali (İş Bankası), Ergun Özen (Garanti Bankası), Hakan Binbaşgil (Akbank), Faik Açıkalın (Yapı ve Kredi Bankası), Süleyman Aslan (Halk Bankası), Varol Civil (Türk Ekonomi Bankası), Virma Sökmen (HSBC Bank), İhsan Çakır (ING Bank), Necati Yeniaras (Türk Eximbank), Hakan Ateş (Denizbank), Mehmet Erten (Burgan Bank) katıldı. Türkiye Bankalar Birliği heyetinde Genel Sekreter Dr. Ekrem Keskin ve Birim Yöneticisi Emre Alpan İnan katıldı.

İSO heyetinde, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan'ın yanı sıra Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Dalgakıran, Üyeler İrfan Özhamaratlı, Nahit Kemalbay, Ali Eren, Sadık Ayhan Saruhan ve Mehmet Ata Ceylan bulundu.