• mart_meclis_manset_02

İSO Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı, “Sanayi Perspektifinden Türkiye Nüfusu: Dün, Bugün, Yarın” Ana Gündemi ile Düzenlendi

• 27.03.2024

İstanbul Sanayi Odası (İSO) mart ayı olağan Meclis toplantısı “Sanayi Perspektifinden Türkiye Nüfusu: Dün, Bugün, Yarın” ana gündemi ile Odakule Fazıl Zobu Meclis Salonu’nda düzenlendi.

• oda_borsa_manset_01

İstanbul Odalar ve Borsa Müşterek Toplantısı İMEAK Deniz Ticaret Odası Ev Sahipliğinde Yapıldı

• 21.03.2024

İstanbul Odalar ve Borsa Müşterek Toplantısı, İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri Deniz Ticaret Odası (İMEAK DTO) genel merkez binasında düzenlendi.

• kadir_has_masnet_01

Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ile Üniversite-Sanayi İş Birliklerini Görüştü

• 21.03.2024

Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti.

• kibris_ziyaret_manset_01

Kıbrıs Türk Ticaret Odası Yönetimi, İstanbul Sanayi Odası Yönetimini Ziyaret Etti

• 20.03.2024

Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) Yönetim Kurulu Üyeleri, KTTO Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Deniz başkanlığında İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetimini ziyaret etti.

• hollanda_manset01

Hollanda İstanbul Başkonsolosu Arjen Uijterlinde, İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

• 20.03.2024

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) İstanbul’daki diplomatik temsilciliklerle olan iyi ilişkileri çerçevesinde, Hollanda İstanbul Başkonsolosu Arjen Uijterlinde, İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti.