İSO - Koza

2015 yılı itibariyle İTÜ Çekirdek girişimci başvurularının değerlendirilmesi aşamasında, İstanbul Sanayi Odası üyesi üst düzey temsilcilerin jüri üyesi olarak yer almasıyla başlayan süreç, İTÜ Çekirdek BigBang finalinde İSO jürisinin belirlediği girişimcilere verilen “İSO - Geleceğin Sanayicisi Büyük Ödülü” ile devam etmiştir.

İTÜ Çekirdek Bigbang 2017 Finali’nde “İSO Geleceğin Sanayicisi Büyük Ödülü’nü”

• Nanomik (100 bin TL)
  • Simularge (50 bin TL)
  • Hagelson (50 bin TL)
Girişimleri kazandı.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından İTÜ Çekirdek Big Bang 2017 girişimcilik yarışmasında verilen toplam 200 bin TL değerindeki “İSO Geleceğin Sanayicisi Büyük Ödülü”ne üç adet girişim projesi layık görüldü.

Girişimcilik Ödülü Görsel

İSO Geleceğin Sanayicisi Büyük Ödülü’nü Kazanan Girişimci Projeler

Nanomik Logo

Nanomik (100 bin TL)

Mikotoksin oluşumunu engelleyen doğal koruyucu üreten Nanomik, mikroorganizmalara karşı savunma ürünleri geliştirmektedir. Nanomik, doğal gıda koruyucusuyla özellikle ihracat söz konusu olduğunda ortaya çıkan kayıpları önlemeyi hedeflemektedir.

Simularge Logo

Simularge (50 bin TL)

Mühendislik programlarının bulut sistemi, web ve mobil uygulamalar yardımıyla servis edilmesini amaçlamakta, böylelikle her yerden erişim ve esnek kullanım hakları ile her seviye ve gelir düzeyine hitap edebilecek şekilde mühendislik yazılımlarının şirketlere servis edilmesini hedeflemektedir.

Hagelson Logo

Hagelson (50 bin TL)

Atık ve fire halıların geri dönüşümü üzerine çalışan bir polimer teknolojileri firmasıdır. Oteller, kurumsal binalar gibi yerlerden çıkan atık halıları veya fabrikalarda oluşan fire halıları toplayıp bunları çöp olmak ya da yalıtım malzemesi gibi tekrar geri dönüşemeyecek ürünler haline getirmek yerine, bu atıklardan yeniden kullanılabilir plastik ham madde üreterek güzel bir geri dönüşüm örneği göstermektedir.

İstanbul Sanayi Odası, nakit ödüle ilave olarak, İSO Değerlendirme Komitesi tarafından belirlenen 13 projeye "İSO Koza" programı altında girişimcilikten sanayiciliğe vizyonu ile Sanayici Mentörlüğü, Müşteri Eşleşmeleri, Tedarikçi Eşleşmeleri, Eğitim, Danışmanlık, Paylaşımlı Ofis ve Yurtdışı Fuar Destekleri sağlayacaktır.

Önceki yılların ödülleri için tıklayınız