• gelecek_guzel_mi_manset_27_grup

27. Grup Meslek Komitesi “Gelecek Güzel Gelecek Mi?” Konulu Toplantı Düzenledi

• 13 Şubat 2024

27. Grup Basım, Yayın Sanayii Meslek Komitesi, matbaa alanında eğitim görmekte olan lise ve üniversite öğrencileri ile bölüm öğretmenleri ve sektör temsilcilerinin katılımı ile  13 Şubat 2024 tarihinde Odakule Fazıl Zobu Meclis Salonu’nda “Gelecek Güzel Gelecek Mi?” konulu bir toplantı gerçekleşti.

• basim_manset_02

27. Grup Meslek Komitesi “2035’te Kimler Ayakta Kalacak?” Konulu Sektör Toplantısı Düzenledi

• 29.11.2023

27. Grup Basım, Yayın Sanayii Meslek Komitesi, gruba mensup üye firmaların, sektörel dernek yetkililerinin, üniversite ve liselerin basım-matbaa bölümleri yetkililerinin katılımı ile  29 Kasım 2023 tarihinde Odakule Fazıl Zobu Meclis Salonu’nda “2035’te Kimler Ayakta Kalacak?” üzerine bir toplantı gerçekleşti.

• 27grup-manset-01

Basım, Yayın Sanayii Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı ve İbrahim Müteferrika Büstü Çelenk Sunma Töreni

• 07.07.2023

Toplantı, Odamız hakkında kısa bir sunum ve 27. Grup Basım, Yayın Sanayii Meslek Komitesi Başkanı ve Meclis Üyesi Zekeriya Acar’ın komite faaliyetleri hakkında katılımcıları bilgilendirmesiyle başladı.

• 27grup-manset

Basım Sanayi Eğitim Vakfı’nın Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri 27. Grup Meslek Komitesini Ziyaret Etti

• 11.05.2023

Basım Sanayi Eğitim Vakfı(BASEV)’nın yeni Yönetim Kurulu Üyeleri 27. Grup Basım, Yayın Sanayii Meslek Komitesi Üyelerimizi ziyaret etti.

• 27grup-manset

Dr. Oktay Duran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Karton Bardak Üretimine Başladı

• 09.03.2023

Odamızın MEİP Projesi kapsamında 27. Grup Meslek Komitemizin hamisi olduğu Dr. Oktay Duran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde komite üyelerimizin de hammadde desteği bulunduğu karton bardak makinesi faaliyete başlamıştır.