4. Grup Meslek Komitesi İSMEK Fırıncılık ve Pastacılık Okulu’na Bir Ziyaret Gerçekleştirdi

4grup-ismek-ziyaret-02

4. Grup Öğütülmüş Tahıl ve Unlu Mamuller Sanayii Meslek Komitesi Üyeleri Davutpaşa’da bulunan İSMEK Fırıncılık ve Pastacılık Okulu’na 08 Mart 2017 tarihinde bir inceleme ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarete 4. Grup Öğütülmüş Tahıl ve Unlu Mamuller Sanayii Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Umur, Meslek Komitesi Üyesi Cemal Girgin, Meslek Komitesi Üyesi Orhan Avcı, İSO Endüstriyel Strateji Şubesi Müdür Yardımcısı Hakan Çoban ve Uzman (Gıda Mühendisi) Eda Çığ, Umursan Un Mamulleri Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. firmasından Maşide Öztürk, Şükrü Umur, Lütfü Kaya ve Hisar Unlu Mamulleri Üretim ve Pazarlama Ltd. Şti.  firmasından Ali Yozkatlı katılım sağlamıştır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden Hayat Boyu Öğrenme Müdürü Sayın Ali Koca, İSMEK Fırıncılık ve Pastacılık Okulu idarecisi Mehmet Ali Öztel ve eğitim süreçlerinden sorumlu idarecisi Mübeyyen Sarnıç’ın ev sahipliği yaptığı toplantıda okulla ilgili bir bilgilendirme turu yapılarak ortak neler yapılabileceği noktasında fikir alışverişi yapılmıştır.

Ziyarette, İSMEK Fırıncılık ve Pastacılık Okulu ilgili yöneticilerinin eşliğinde Fırıncılık ve Pastacılık Müzesi, okul kütüphanesi, ders işleyiş ortamı, sınıflar, öğrenciler, ekmek ve pastacılık uygulama sınıfları, laboratuvarlar, dinlenme yerleri ayrıntılı olarak görülmüş ve haklarında bilgi alınmıştır.

Ziyaret sonunda yapılan değerlendirmede sektör adına işbirliğinin devamı açısından koordineli çalışmanın önemine dikkat çekilmiştir. Kurumlar kendi içindeki değerlendirmelerden sonra yapılabilecekler adına bir daha bir araya gelmeyi uygun görmüştür.