• grup50-galata-mtal-ziyaret

Galata ve Kardelen MTAL Öğretmenlerine Yönelik 5 Haftalık Yoğun Eğitim Programı Sonrası Firmalarda Endüstriyel Deneyim İçin de Yoğunlaştırılmış Uygulamalı Eğitim Hazırlıkları Başladı

• 30.12.2019

Mesleki Eğitim Projemiz kapsamında, 10. Aydınlatma Türk Milli Komitesi Aydınlatma Eğitim Semineri’ne katılan Galata ve Kardelen MTAL öğretmenleri ile bir araya gelerek semineri değerlendirdik.

• grup50-urge-kapanis-toplantisi

Elektrikli Aydınlatma Ekipmanları UR-GE Projesi İhtiyaç Analizi Raporu Kapanış Toplantısı Gerçekleştirildi

• 11.12.2019

Ticaret Bakanlığınca desteklenen, Odamız 50. Grup Aydınlatma Donanımları Sanayii Meslek Komitesi ve AGİD – Aydınlatma Gereçleri İmalatçıları Derneği işbirliğiyle yürütülen “Elektrikli Aydınlatma Ekipmanları UR-GE Projesi” İhtiyaç Analizi Raporu tamamlandı.

• lombardiya-gezisi-01_880x410

İSO Heyeti, İtalya’nın Lombardia Bölgesi’ne Çalışma Ziyareti Yaptı

• 13.11.2019

İstanbul Sanayi Odası (İSO) bünyesinde yürütülmekte olan Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD) kapsamında İtalya Lombardia Bölgesi’ne bir çalışma ziyareti gerçekleştirildi. İSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Bekir Yelken Başkanlığında, İSO Meclis ve Meslek Komitesi temsilcilerinin katılımı ile 21-23 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleşen ziyarette dijitalleşme, Sanayi-Üniversite İşbirliği ve Uluslararasılaşma Alanlarında Kapasite Gelişimi için Yapısal Diyalog Yoluyla En İyi Uygulamaların Transferi Projesi üzerine temaslar yapıldı.

• 50grup-liseler-toplantisi-01

50. Grup Meslek Komitesi Meslek Teknik Anadolu Liseleri ile Bir Araya Geldi

• 23.08.2019

Mesleki Eğitim Projesi kapsamında, 50. Grup Aydınlatma Donanımları Sanayii Meslek Komitesi Temsilcileri, Galata Teknik ve Meslek Lisesi, Kardelen Teknik ve Meslek Lisesi ve Gaziosmanpaşa Teknik ve Meslek Lisesi Müdür ve öğretmenlerinin katılımıyla 22 Ağustos 2019 tarihinde İstanbul Sanayi Odası’nda bir toplantı gerçekleştirildi.

• 50grup-ur-ge-projesi

Elektrikli Aydınlatma Ekipmanları UR-GE Projesi

• 23.08.2019

Ticaret Bakanlığınca desteklenen, Odamız 50. Grup Aydınlatma Donanımları Sanayii Meslek Komitesi ve AGİD – Aydınlatma Gereçleri İmalatçıları Derneği işbirliğiyle yürütülen “Elektrikli Aydınlatma Ekipmanları UR-GE Projesi” 21.8.2019 tarihli “İhtiyaç Analizi Çalıştayı” ile faaliyetlerine başladı.