Mesleki Eğitim Projemiz Kapsamında, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği MTAL’de Öğretmen Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

grup02-cimento-birligi-mtal

Mesleki Eğitim Projemiz kapsamında, 3 Şubat 2020 tarihinde Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği MTAL’de öğretmen bilgilendirme toplantısını gerçekleştirdik. Protokol Yürütme Kurulu’nda 2. Grup Meclis Üyemiz Ferdi Erdoğan, 4. Grup Meclis Üyemiz Adem Genç ve Meslek Komitesi Üyemiz Ömer Kandemir’in bulunduğu okulumuzda yapılan toplantıya, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Mesleki ve Teknik Eğitim’den Sorumlu Şube Müdürü Okan Ayhan da katıldı. Protokol sunumunun ardından öğretmenlerin soruları yanıt bulurken yürütme kurulu toplantısında teknik geziler, eğitimler ve döner sermayeye dair yol haritası belirlendi.