İSO

Aselsan ile İSO Üyeleri Buluşması

İSO Savunma Sanayi Tedarikçi Günleri: ASELSAN İkili Görüşme Etkinliği

Savunma SanayiEtkinlik: 27 Şubat 2018

Savunma Sanayi sektöründeki ana yüklenici firmaları bu firmalara tedarikçi olabilecek KOBİ’lerle bir araya getirmeyi hedefleyen İSO Tedarikçi Günleri’nin ikincisi ASELSAN firması ile 27 Şubat 2018 tarihinde düzenlendi. Toplam 207 kişinin katıldığı tüm gün süren etkinlik iki oturum halinde...

23Oca2018
Havelsan ile İSO Üyeleri Buluşması

Havelsan ile İstanbul Sanayi Odası Üyelerinin Buluşması

Savunma SanayiEtkinlik: 23 Oca 2018

Ülkemiz savunma sanayi çalışmalarına güç katacağını düşündüğümüz "İSO Savunma Sanayi Tedarikçi Günleri: HAVELSAN" eşleştirme etkinliğimize katılımınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederiz.Ülkemiz savunma sanayi çalışmalarına güç katacağını düşündüğümüz.

14Ara2017

Dutch Fashion Production Matchmaking İstanbul

TekstilSon Başvuru: 13 Ara 2017

9 firma odamızı ziyaret ederek 14 Aralık 2017 Perşembe günü Odakule Tünel Toplantı Salonu’nda Tekstil sektöründe faal olan 35 üye firmamız ile ticari iş görüşmeleri gerçekleştirmiştir.sektöründe faal olan 35 üye firmamız ile ticari iş görüşmeleri gerçekleştirmiştir.

09Eki2017

İSO Savunma Sanayi Zirvesi, Swissotel İstanbul

Savunma SanayiSon Başvuru: 8 Eki 2017

İSO Savunma Sanayi Zirvesi 9 Ekim 2017 Pazartesi tarihinde, Swissotel İstanbul’da gerçekleştirilmiştir.İSO Savunma Sanayi Zirvesi 9 Ekim 2017 Pazartesi tarihinde, Swissotel İstanbul’da gerçekleştirilmiştir. tarihinde, Swissotel İstanbul’da gerçekleştirilmiştir.

02Eki2017

Rüzgar Yeka Ortak Girişimi İle İstanbul Sanayi Odası Üyeleri Buluşması

EnerjiSon Başvuru: 2 Eki 2017

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları (YEKA) Yönetmeliği kapsamında, rüzgâr enerjisine yönelik 03 Ağustos 2017 tarihinde düzenlenen ihaleyi Siemens-Türkerler-Kalyon Ortak Girişim Grubu (OGG) kazanmıştır.

09Eyl2015

Türk Hava Yolları Teknik İle İstanbul Sanayi Odası Üyelerinin Buluşması

Sivil HavacılıkSon Başvuru: 9 Eyl 2015

9 Eylül 2015 tarihinde İstanbul Sanayi Odası Odakule Meclis salonunda “Türk Havayolları Teknik ile İstanbul Sanayi Odası Üyelerinin Buluşması” etkinliği düzenlenmiştir.Teknik ile İstanbul Sanayi Odası Üyelerinin Buluşması” etkinliği düzenlenmiştir.