Mar

İSKİ Su ve Atıksu Sektöründe Yerli Ürün Çalıştayı

ÇevreSon Başvuru: Mart 2018

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), mevcut içme ve atıksu tesisleri ile yeni yatırımları için her yıl büyük miktarlarda satın alım ihalelerine çıkmaktadır. Bu ihalelerde yerli alımların gerçekleşmesi amacıyla, 2017 yılında İstanbul Sanayi Odası’nın da katkıları ile “yerlileşme çalıştayı” düzenlenmiştir.

Yine İstanbul Sanayi Odası’nın katkılarıyla gerçekleştirilecek ikinci etkinlik için firmaların, İSKİ ve diğer illerin su ve kanalizasyon idareleri ile akademisyenlerin dinleyici olacağı gruba yerli ürünlerini tanıtan sunumlar yapması planlanmıştır. (Etkinlik tarihi kesinleştiğinde web sitemizde duyurulacaktır.)

Çalıştayda; makina, elektrik/elektronik ve plastik/kimyasal olmak üzere 3 sektörde firmaların sunumlarını yapması düşünülmüştür. Bu üç sektör için İSKİ tarafından kullanılmakta olan ve kısa vadede yerlileştirilmesi mümkün görülen bazı yabancı menşeli malzeme, ekipman ve teknolojiler listelenmiştir. (İSKİ tarafından yerlileştirilmesi düşünülen yabancı menşeli malzeme, ekipman ve teknolojiler listesi için tıklayınız.)

Sunum yapmak isteyen firmalarımızın başvuruları İSKİ ve diğer paydaşlardan oluşan bir komisyon tarafından değerlendirmeye tutulacak, komisyon tarafından sunum yapacak firmalar belirlenecektir.

Söz konusu listede yer alan ürünler için sunum yapmak isteyen üyelerimizin “Sunum talep formunu” (Form için tıklayınız) doldurarak en geç 27 Şubat 2018, Salı gününe kadar Odamız Çevre ve Enerji Şubesi’ne (İSKİ Yerlileşme başlığı ile oinan@iso.org.tr e-posta adresine) iletmeleri gerekmektedir.

İletişim Bilgileri
İstanbul Sanayi Odası Çevre ve Enerji Şubesi
A: Meşrutiyet Cad. No:63, 34430 Beyoğlu/İSTANBUL
T: (0212) 252 2900 (Pbx) / 151 E: oinan@iso.org.tr